| Zjištěné závady | Počet provozoven se zjištěnými závadami | 
| Rok 2015     /     měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 
| Osobní hygiena | 0 | 1 | 2 | 3 | 1 | 6 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| Provozní hygiena | 1 | 11 | 7 | 8 | 4 | 12 | 0 | 0 | 6 | 5 | 0 | 1 | 
| Stavebně technický stav | 1 | 12 | 11 | 12 | 13 | 13 | 0 | 0 | 8 | 13 | 6 | 0 | 
| Podmínky skladování potravin | 1 | 5 | 8 | 4 | 7 | 13 | 0 | 0 | 8 | 5 | 1 | 3 | 
| Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin | 0 | 1 | 3 | 3 | 3 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 
| Sledovatelnost potravin | 1 | 4 | 1 | 1 | 1 | 4 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 
| Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace  s potravinami | 2 | 3 | 5 | 4 | 4 | 11 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 1 | 
| Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů | 1 | 0 | 3 | 0 | 2 | 5 | 0 | 0 | 0 | 4 | 0 | 0 | 
| Povinnost informovat  o alergenech | 0 | 2 | 2 | 3 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |