Přehled kontrol - Hygiena výživy - 2025
| Hygiena výživy | ||||||||||||
| Rok 2025 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| Počet provedených kontrol | 53 | 68 | 80 | 83 | 60 |
81 |
98 | 64 | 56 | |||
| Počet udělených sankcí | 2 | 5 | 5 | 6 | 6 | 7 | 6 | 9 | 0 | |||
| Celková hodnota sankcí | 8000 | 31000 | 21000 | 20000 | 14000 | 25000 | 26000 | 32000 | 0 | |||
| Počet řešených podnětů - prokázaných | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 | 0 | 2 | 0 | |||
| Počet řešených podnětů – neprokázaných | 2 | 7 | 3 | 8 | 8 | 7 | 3 | 4 | 3 | |||
| Zjištěné závady | Počet provozoven se zjištěnými závadami | |||||||||||
| Rok 2025 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
| Osobní hygiena | 3 | 1 | 1 | |||||||||
| Provozní hygiena | 1 | 2 | 2 | 1 | 3 | 1 | 3 | |||||
| Stavebně technický stav | 1 | 2 | 1 | 3 | 4 | 2 | 1 | |||||
| Podmínky skladování potravin | 1 | 1 | ||||||||||
| Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin | 1 | |||||||||||
| Sledovatelnost potravin | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | |||||||
| Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami | 1 | 1 | ||||||||||
| Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů | 1 | |||||||||||
| Povinnost informovat o alergenech | 1 | |||||||||||
| Označovscí povinnost - zákaz kouření | ||||||||||||
| Označovací povinnost - zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let | ||||||||||||