| Zjištěné závady |
Počet provozoven se zjištěnými závadami |
| Rok 2016 / měsíc: |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
| Osobní hygiena |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
3 |
0 |
0 |
0 |
| Provozní hygiena |
3 |
2 |
8 |
4 |
1 |
2 |
0 |
0 |
5 |
2 |
0 |
0 |
| Stavebně technický stav |
4 |
9 |
10 |
9 |
6 |
3 |
0 |
0 |
5 |
3 |
1 |
0 |
| Podmínky skladování potravin |
2 |
4 |
3 |
4 |
0 |
1 |
0 |
0 |
7 |
3 |
0 |
0 |
| Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin |
0 |
1 |
2 |
1 |
0 |
1 |
0 |
0 |
5 |
0 |
0 |
0 |
| Sledovatelnost potravin |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
6 |
3 |
1 |
0 |
| Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami |
1 |
2 |
2 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
4 |
1 |
0 |
0 |
| Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů |
1 |
0 |
1 |
2 |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
2 |
1 |
0 |
| Povinnost informovat o alergenech |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |