| Zjištěné závady |
Počet provozoven se zjištěnými závadami |
| Rok 2023 / měsíc: |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
| Osobní hygiena |
1 |
|
|
|
|
|
1 |
2 |
0 |
0 |
1 |
1 |
| Provozní hygiena |
5 |
13 |
14 |
2 |
10 |
2 |
15 |
8 |
6 |
6 |
4 |
1 |
| Stavebně technický stav |
|
7 |
6 |
5 |
10 |
2 |
2 |
3 |
3 |
6 |
5 |
|
| Podmínky skladování potravin |
1 |
2 |
|
1 |
1 |
|
|
1 |
2 |
1 |
|
1 |
| Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin |
2 |
2 |
2 |
3 |
6 |
4 |
4 |
2 |
1 |
2 |
|
|
| Sledovatelnost potravin |
2 |
4 |
5 |
1 |
7 |
1 |
1 |
2 |
4 |
4 |
5 |
1 |
| Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami |
2 |
4 |
5 |
5 |
1 |
4 |
1 |
2 |
1 |
1 |
|
1 |
| Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů |
|
|
|
|
3 |
|
2 |
|
0 |
0 |
|
|
| Povinnost informovat o alergenech |
|
|
|
|
|
|
2 |
|
0 |
0 |
|
1 |