Zjištěné závady |
Počet provozoven se zjištěnými závadami |
Rok 2021 / měsíc: |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
Osobní hygiena |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
0 |
1 |
|
Provozní hygiena |
0 |
0 |
0 |
1 |
2 |
0 |
1 |
3 |
2 |
5 |
2 |
|
Stavebně technický stav |
0 |
0 |
0 |
1 |
0 |
1 |
1 |
2 |
2 |
3 |
4 |
|
Podmínky skladování potravin |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
3 |
2 |
0 |
|
Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
0 |
0 |
1 |
2 |
2 |
1 |
|
Sledovatelnost potravin |
0 |
0 |
0 |
1 |
1 |
0 |
2 |
2 |
2 |
2 |
4 |
|
Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
1 |
3 |
0 |
4 |
0 |
0 |
|
Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 |
1 |
1 |
0 |
0 |
|
Povinnost informovat o alergenech |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|