| Zjištěné závady | 
Počet provozoven se zjištěnými závadami | 
| Rok 2015     /     měsíc: | 
1 | 
2 | 
3 | 
4 | 
5 | 
6 | 
7 | 
8 | 
9 | 
10 | 
11 | 
12 | 
| Osobní hygiena | 
0 | 
1 | 
9 | 
10 | 
8 | 
7 | 
7 | 
8 | 
10 | 
5 | 
5 | 
4 | 
| Provozní hygiena | 
1 | 
11 | 
6 | 
21 | 
17 | 
21 | 
15 | 
16 | 
12 | 
8 | 
6 | 
4 | 
| Stavebně technický stav | 
1 | 
12 | 
12 | 
10 | 
9 | 
8 | 
9 | 
7 | 
8 | 
5 | 
4 | 
1 | 
| Podmínky skladování potravin | 
1 | 
5 | 
12 | 
17 | 
12 | 
13 | 
11 | 
14 | 
15 | 
9 | 
6 | 
3 | 
| Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin | 
0 | 
1 | 
7 | 
10 | 
11 | 
9 | 
10 | 
9 | 
7 | 
4 | 
2 | 
2 | 
| Sledovatelnost potravin | 
1 | 
4 | 
6 | 
8 | 
10 | 
9 | 
5 | 
6 | 
9 | 
7 | 
5 | 
3 | 
| Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace  s potravinami | 
2 | 
3 | 
15 | 
9 | 
7 | 
5 | 
8 | 
7 | 
6 | 
2 | 
2 | 
3 | 
| Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů | 
1 | 
0 | 
6 | 
5 | 
3 | 
2 | 
7 | 
6 | 
6 | 
1 | 
1 | 
1 | 
| Povinnost informovat  o alergenech | 
0 | 
4 | 
0 | 
5 | 
0 | 
0 | 
0 | 
2 | 
1 | 
0 | 
0 | 
0 |