Přehled kontrol - Hygiena výživy - 2024
Hygiena výživy | ||||||||||||
Rok 2024 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Počet provedených kontrol | 120 | 122 | 98 | 119 | ||||||||
Počet udělených sankcí | 24 | 30 | 23 | 21 | ||||||||
Celková hodnota sankcí | 53500 | 79500 | 58500 | 60000 | ||||||||
Počet řešených podnětů - prokázaných | 1 | 0 | 3 | 4 | ||||||||
Počet řešených podnětů – neprokázaných | 4 | 7 | 6 | 2 |
Zjištěné závady | Počet provozoven se zjištěnými závadami | |||||||||||
Rok 2024 / měsíc: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Osobní hygiena | 1 | 2 | 3 | |||||||||
Provozní hygiena | 6 | 16 | 8 | 6 | ||||||||
Stavebně technický stav | 5 | 3 | 4 | 6 | ||||||||
Podmínky skladování potravin | 1 | 1 | ||||||||||
Nedodržení data použitelnost, min. trvanlivosti potravin | 4 | 4 | 4 | 3 | ||||||||
Sledovatelnost potravin | 7 | 7 | 4 | 2 | ||||||||
Nedodržení správné hygienické praxe při manipulace s potravinami | 2 | 1 | 1 | |||||||||
Uvádění pokrmů do oběhu – nesprávné značení, nedodržení teploty pokrmů | 2 | 2 | ||||||||||
Povinnost informovat o alergenech |